Gemeente Groningen

Gemeente Groningen

Wijkwethouders en gebiedsteams. In Groningen heeft iedere wijk een eigen wijkwethouder. Zij hebben contact met de bewoners, ondernemers en organisaties over wat er speelt in hun wijken. Voor de Zeeheldenbuurt is dat Ton Schroor.

Wijkwethouder Ton Schroor

 

 

 

 

 

De wijkwethouders en gebiedsteams werken graag met u samen om uw wijk beter en mooier te maken. Lees meer op: gemeente.groningen.nl/stadsdeel-zuid. Op deze wegpagina kunt u zich ook abonneren op de gemeentelijke nieuwsbrief over Stadsdeel Zuid.

Agenda

Meepraten over bouwplannen
2 december, 2021
20:00
Zoom, link na aanmelding
Bewonersbijeenkomst Isolatie-inkoopactie
14 december, 2021
19:30
Online
Milieustraat
23 oktober, 2021
10:00
Van Brakelplein

Facebook

Nieuwsbrief

Als daar aanleiding voor is, sturen we een email-nieuwsbrief met nieuwtjes, uitnodigingen voor vergaderingen en aankondigen van activiteiten. Schrijf u in en blijf op de hoogte van wat er in uw buurt gebeurt.

Word lid

Iedereen in de buurt kan lid worden van de buurtvereniging. Met uw lidmaatschap steunt u de inzet van uw actieve buurtgenoten. Bovendien ontvangt u als lid onze email-nieuwsbrief zodat u altijd tijdig op de hoogte bent van onze activiteiten. Als lid kunt u ook komen meepraten op de ledenvergaderingen. Doe mee en wordt lid.