Gemeente Groningen

Gemeente Groningen

Wijkwethouders en gebiedsteams. In Groningen heeft iedere wijk een eigen wijkwethouder. Zij hebben contact met de bewoners, ondernemers en organisaties over wat er speelt in hun wijken. Voor de Zeeheldenbuurt is dat Ton Schroor.

Wijkwethouder Ton Schroor

 

 

 

 

 

De wijkwethouders en gebiedsteams werken graag met u samen om uw wijk beter en mooier te maken. Lees meer op: gemeente.groningen.nl/stadsdeel-zuid. Op deze wegpagina kunt u zich ook abonneren op de gemeentelijke nieuwsbrief over Stadsdeel Zuid.

Agenda

Zomerfeest
2 september, 2023
17:00
Eendenplateau Van Brakelplein
Algemene Ledenvergadering
4 april, 2023
20:00
Augustinuscollege
Café Klaverjassen
19 maart, 2023
16:00
Eetcafé Van de Markt, Paterswoldseweg 5
Bomen met de Buren
10 december, 2022
16:00
Van Brakelplein
Sint Maarten in de wijk
11 november, 2022
17:00
Oud-Katholieke Kerk, Witte de Withstraat 2
Buurtfeest
3 september, 2022
18:00
Pleintje aan de vijver bij het Van Brakelplein

Facebook

Nieuwsbrief

Als daar aanleiding voor is, sturen we een email-nieuwsbrief met nieuwtjes, uitnodigingen voor vergaderingen en aankondigen van activiteiten. Schrijf u in en blijf op de hoogte van wat er in uw buurt gebeurt.

Word lid

Iedereen in de buurt kan lid worden van de buurtvereniging. Met uw lidmaatschap steunt u de inzet van uw actieve buurtgenoten. Bovendien ontvangt u als lid onze email-nieuwsbrief zodat u altijd tijdig op de hoogte bent van onze activiteiten. Als lid kunt u ook komen meepraten op de ledenvergaderingen. Doe mee en wordt lid.