Doe mee en draag bij aan een schone, sociale en gezellige buurt

Doe mee en draag bij aan een schone, sociale en gezellige buurt

Word lid en doe mee
Iedereen in de buurt kan lid worden van de buurtvereniging. Met uw lidmaatschap steunt u de inzet van uw actieve buurtgenoten. Bovendien ontvangt u als lid onze email-nieuwsbrief zodat u altijd tijdig op de hoogte bent van onze activiteiten. Als lid kunt u ook komen meepraten op de ledenvergaderingen. Lid worden gaat heel eenvoudig via het formulier hieronder.

Maak meer mogelijk met een vrijwillige bijdrage
Als buurtvereniging ontvangen wij jaarlijks een subsidie van de gemeente. We krijgen best een aardig bedrag, maar omdat we zoveel doen & organiseren gaat het geld elk jaar schoon op. Met een iets ruimer budget zouden we nog meer kunnen doen. Zo denken we bijvoorbeeld aan activiteiten voor kinderen, het organiseren van gezellige & informatieve avonden, en meer aandacht voor oudere en kwetsbare buurtgenoten. Ook voor ons buurtmagazine AHOY zouden we graag wat meer budget beschikbaar hebben, zodat we nog een keer vaker kunnen verschijnen. Kortom, uw vrijwillige bijdrage is niet alleen zeer welkom, maar zal ook heel goed worden besteed! Doet u mee? Wij zijn heel blij met € 15,- per persoon. U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekening NL46 INGB 000 537 91 03 t.n.v. Bewonersorganisatie Zeeheldenbuurt Groningen. Dank u wel!

Aanmelden (of afmelden) als lid?

Agenda

Informatiebijeenkomst wijkdeelauto
19 juni, 2024
19:30
Badhuis Badstratenbuurt
Lentekriebels!
20 april, 2024
09:30
Brasserie Sofie
Culturen met je Buren
12 april, 2024
19:30
Café Bolhuis (aftrap en uitleg)
Q&A lekkages/vochtproblemen
18 maart, 2024
20:00
Kleine Badstraat 4 Groningen (Badhuis)
Algemene ledenvergadering
14 maart, 2024
20:00
Witte de Withstraat 2
Vroeg voorjaarsconcertje
7 maart, 2024
18:30
Witte de Withstraat 2

Facebook

Nieuwsbrief

Als daar aanleiding voor is, sturen we een email-nieuwsbrief met nieuwtjes, uitnodigingen voor vergaderingen en aankondigen van activiteiten. Schrijf u in en blijf op de hoogte van wat er in uw buurt gebeurt.

Word lid

Iedereen in de buurt kan lid worden van de buurtvereniging. Met uw lidmaatschap steunt u de inzet van uw actieve buurtgenoten. Bovendien ontvangt u als lid onze email-nieuwsbrief zodat u altijd tijdig op de hoogte bent van onze activiteiten. Als lid kunt u ook komen meepraten op de ledenvergaderingen. Doe mee en wordt lid.