Doe mee en draag bij aan een schone, sociale en gezellige buurt

Doe mee en draag bij aan een schone, sociale en gezellige buurt

Word lid en doe mee
Iedereen in de buurt kan lid worden van de buurtvereniging. Met uw lidmaatschap steunt u de inzet van uw actieve buurtgenoten. Bovendien ontvangt u als lid onze email-nieuwsbrief zodat u altijd tijdig op de hoogte bent van onze activiteiten. Als lid kunt u ook komen meepraten op de ledenvergaderingen. Lid worden gaat heel eenvoudig via het formulier hieronder.

Maak meer mogelijk met een vrijwillige bijdrage
Als buurtvereniging ontvangen wij jaarlijks een subsidie van de gemeente. We krijgen best een aardig bedrag, maar omdat we zoveel doen & organiseren gaat het geld elk jaar schoon op. Met een iets ruimer budget zouden we nog meer kunnen doen. Zo denken we bijvoorbeeld aan activiteiten voor kinderen, het organiseren van gezellige & informatieve avonden, en meer aandacht voor oudere en kwetsbare buurtgenoten. Ook voor ons buurtmagazine AHOY zouden we graag wat meer budget beschikbaar hebben, zodat we nog een keer vaker kunnen verschijnen. Kortom, uw vrijwillige bijdrage is niet alleen zeer welkom, maar zal ook heel goed worden besteed! Doet u mee? Wij zijn heel blij met € 15,- per persoon. U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekening NL46 INGB 000 537 91 03 t.n.v. Bewonersorganisatie Zeeheldenbuurt Groningen. Dank u wel!

Aanmelden (of afmelden) als lid?

Agenda

Vuren met je Buren
31 december, 2023
23:00
Van Brakelplein, Eendenplateau
Bomen met je buren
9 december, 2023
16:00
Van Brakelplein, eendenplateau
Sint Maarten
11 november, 2023
17:00
Witte de Withstraat 2
Zomerfeest
2 september, 2023
17:00
Eendenplateau Van Brakelplein
Algemene Ledenvergadering
4 april, 2023
20:00
Augustinuscollege
Café Klaverjassen
19 maart, 2023
16:00
Eetcafé Van de Markt, Paterswoldseweg 5

Facebook

Nieuwsbrief

Als daar aanleiding voor is, sturen we een email-nieuwsbrief met nieuwtjes, uitnodigingen voor vergaderingen en aankondigen van activiteiten. Schrijf u in en blijf op de hoogte van wat er in uw buurt gebeurt.

Word lid

Iedereen in de buurt kan lid worden van de buurtvereniging. Met uw lidmaatschap steunt u de inzet van uw actieve buurtgenoten. Bovendien ontvangt u als lid onze email-nieuwsbrief zodat u altijd tijdig op de hoogte bent van onze activiteiten. Als lid kunt u ook komen meepraten op de ledenvergaderingen. Doe mee en wordt lid.