Speeltuin Kindervreugd

Speeltuin Kindervreugd

Speeltuin Kindervreugd is te vinden op het binnenterrein van het woonblok Abel Tasmanplein-Van Speijkstraat-Van Brakelplein. De gele bordjes boven de poorten wijzen u de weg. Kindervreugd is niet alleen een gezellige speeltuin voor de jongste zeehelden (met bankjes voor moeders, vaders, opa’s en oma’s), maar ook een mooie bloementuin. Wilt u weten wat er zoal groeit en bloeit? Kijk dan op de interactieve kindervreugd-plattegrond op https://www.zeeheldenbuurt.nl/kindervreugd/

Agenda

Algemene Ledenvergadering
4 april, 2023
20:00
Augustinuscollege
Café Klaverjassen
19 maart, 2023
16:00
Eetcafé Van de Markt, Paterswoldseweg 5
Bomen met de Buren
10 december, 2022
16:00
Van Brakelplein
Sint Maarten in de wijk
11 november, 2022
17:00
Oud-Katholieke Kerk, Witte de Withstraat 2
Buurtfeest
3 september, 2022
18:00
Pleintje aan de vijver bij het Van Brakelplein

Facebook

Nieuwsbrief

Als daar aanleiding voor is, sturen we een email-nieuwsbrief met nieuwtjes, uitnodigingen voor vergaderingen en aankondigen van activiteiten. Schrijf u in en blijf op de hoogte van wat er in uw buurt gebeurt.

Word lid

Iedereen in de buurt kan lid worden van de buurtvereniging. Met uw lidmaatschap steunt u de inzet van uw actieve buurtgenoten. Bovendien ontvangt u als lid onze email-nieuwsbrief zodat u altijd tijdig op de hoogte bent van onze activiteiten. Als lid kunt u ook komen meepraten op de ledenvergaderingen. Doe mee en wordt lid.