Speeltuin Kindervreugd

Speeltuin Kindervreugd

Speeltuin Kindervreugd is te vinden op het binnenterrein van het woonblok Abel Tasmanplein-Van Speijkstraat-Van Brakelplein. De gele bordjes boven de poorten wijzen u de weg. Kindervreugd is niet alleen een gezellige speeltuin voor de jongste zeehelden (met bankjes voor moeders, vaders, opa’s en oma’s), maar ook een mooie bloementuin. Wilt u weten wat er zoal groeit en bloeit? Kijk dan op de interactieve kindervreugd-plattegrond op http://www.zeeheldenbuurt.nl/kindervreugd/

Agenda

Meepraten over bouwplannen
2 december, 2021
20:00
Zoom, link na aanmelding
Bewonersbijeenkomst Isolatie-inkoopactie
14 december, 2021
19:30
Online
Milieustraat
23 oktober, 2021
10:00
Van Brakelplein

Facebook

Nieuwsbrief

Als daar aanleiding voor is, sturen we een email-nieuwsbrief met nieuwtjes, uitnodigingen voor vergaderingen en aankondigen van activiteiten. Schrijf u in en blijf op de hoogte van wat er in uw buurt gebeurt.

Word lid

Iedereen in de buurt kan lid worden van de buurtvereniging. Met uw lidmaatschap steunt u de inzet van uw actieve buurtgenoten. Bovendien ontvangt u als lid onze email-nieuwsbrief zodat u altijd tijdig op de hoogte bent van onze activiteiten. Als lid kunt u ook komen meepraten op de ledenvergaderingen. Doe mee en wordt lid.