Speeltuin Kindervreugd

Speeltuin Kindervreugd

Speeltuin Kindervreugd is te vinden op het binnenterrein van het woonblok Abel Tasmanplein-Van Speijkstraat-Van Brakelplein. De gele bordjes boven de poorten wijzen u de weg. Kindervreugd is niet alleen een gezellige speeltuin voor de jongste zeehelden (met bankjes voor moeders, vaders, opa’s en oma’s), maar ook een mooie bloementuin. Wilt u weten wat er zoal groeit en bloeit? Kijk dan op de interactieve kindervreugd-plattegrond op https://www.zeeheldenbuurt.nl/kindervreugd/

Agenda

Algemene ledenvergadering
14 maart, 2024
20:00
Witte de Withstraat 2
Vroeg voorjaarsconcertje
7 maart, 2024
18:30
Witte de Withstraat 2
Vuren met je Buren
31 december, 2023
23:00
Van Brakelplein, Eendenplateau
Bomen met je buren
9 december, 2023
16:00
Van Brakelplein, eendenplateau
Sint Maarten
11 november, 2023
17:00
Witte de Withstraat 2
Zomerfeest
2 september, 2023
17:00
Eendenplateau Van Brakelplein

Facebook

Nieuwsbrief

Als daar aanleiding voor is, sturen we een email-nieuwsbrief met nieuwtjes, uitnodigingen voor vergaderingen en aankondigen van activiteiten. Schrijf u in en blijf op de hoogte van wat er in uw buurt gebeurt.

Word lid

Iedereen in de buurt kan lid worden van de buurtvereniging. Met uw lidmaatschap steunt u de inzet van uw actieve buurtgenoten. Bovendien ontvangt u als lid onze email-nieuwsbrief zodat u altijd tijdig op de hoogte bent van onze activiteiten. Als lid kunt u ook komen meepraten op de ledenvergaderingen. Doe mee en wordt lid.